Annuleringsvoorwaarden

Helaas merk ik dat de gemaakte afspraken voor een behandeling te vaak niet worden nagekomen. Soms krijg ik net van te voren een berichtje dat de afspraak niet door kan gaan, maar al te vaak gebeurt het dat een klant helemaal niet komt opdagen... Wat zo vervelend is want voor een behandeling plan ik tijd in. Mijn werkzaamheden als masseur zijn niet alleen professioneel, maar ook beroepsmatig. Dat houdt in dat ik hiermee een inkomen genereer en dat het alles behalve een vrijblijvende hobby is. Kort van te voren lukt het mij daarom niet om nog een andere klant in te plannen.


Geleerd door mijn ervaring moet ik hiervoor in het vervolg duidelijke regels hanteren.

Die ik hieronder met u zal delen:

  1. Tot 48 uur voor uw afspraak kunt u zonder opgaaf van reden uw afspraak annuleren dan wel verzetten. Spreek gerust mijn antwoord apparaat in of sms mij even. Ik bel u dan zo snel mogelijk terug.
  2. Ca. 10 minuten na het verstrijken van uw afspraak probeer ik u telefonisch te bereiken.
  3. Bij annulering minder dan 24 uur voor uw afspraak of verzuim (vergeten afspraak) ben ik genoodzaakt de gereserveerde tijd / behandeling alsnog in rekening te brengen.
  4. Uiteraard heb ik in voorkomende gevallen alle begrip voor zeer plotselinge en onvoorziene omstandigheden. Daarbij kan iedereen een keer iets vergeten..
  5. Met de eerste keer dat u uw afspraak vergeet of niet tijdig afzegt zal ik uit coulance de tijd niet in rekening brengen. Bij een tweede keer breng ik 50 procent van de gereserveerde tijd / behandeling in rekening.
  6. Indien in het vervolg afspraken opnieuw niet worden nagekomen dan wel vergeten, ben ik genoodzaakt de totale gereserveerde tijd / behandeling in rekening te brengen. In nader overleg kan een nieuwe afspraak worden gemaakt.

 

Ik vertrouw op uw begrip hiervoor.